SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Högaborgs BK
BRA SPELARE VÄXER INTE PÅ TRÄD DE VÄXER I HÖGABORGS BOLLKLUB

Välkommen!
Välkommen till Högaborgs BKs hemsida!
 
Vill du spela med oss? Klicka då här!
 
 
HÖGABORG KÖRDE ÖVER HÖGANÄS !!
2023-05-27 16:29

I dagens match fick Högaborg det att lossna framåt. Efter ett par matcher med få mål framåt vann HBK med 4-0, efter ledning 3-0 i paus. Direkt från start tog Högaborg tag i matchen och skapade mycket chanser och hade total kontroll på matchen. Med än bättre skärpa hade siffrorna kunnat bli ännu större.

I andra halvlek fick även tre spelare från U19 matchtid för HBK. Bra jobbat Joel Anoman, Ali Al-Sharif och Armin Celebic

Målskyttar:

Adam Touray 2 mål
Noah Anoman  1 mål

Jones Mahjoub 1 mål

VI RENOVERAR
2023-05-26 17:00

Vi är i full gång med invändig uppfräschning av vårt klubbhus. Målning, renovering av toalett mm pågår och inom kort kommer också våra möbler att bytas ut. Vi vill göra vårt klubbhus mer användbart och inbjudande.

FANTASTISKT I DANMARK
2023-05-25 17:00

Ja då var det dags för våra 2012:or att testa sina vingar i Danmark. Vi anmälde oss med hopp om att få lära oss något nytt, i hopp om att vi ska kämpa som ett lag, det gjorde vi plus lite till.

Vi möts av en massa Akademilag som lägger en hel del tid på välja rätt spelare till sin lag etc..

Vad gör vi? Jo vi bygger relationer, ökar deras självförtroende och framför allt TROR på dem.

Vi åker med ett gäng kämpar, ett gäng där det är inprintat #HBK i hjärtat.

Vi spelar 8manna spela som är helt nytt för oss och mycket mer.

Oerhört stolt över vårt lag och vad vi har åstadkommit på senaste året. Att få växa ihop och att få vara med och ta del av dessa fantastiska barns drömmar, säger bara WOW

Och tack till alla som tror på oss och som ger oss ännu mer energi, både som människor och Ledare!

HBK slutade på 3e plats i B-slutspelet.

NÄTVERKSLUNCH SCANDIC OCEANHAMNEN
2023-05-25 13:56
Fredagen den 19/5 träffades Högaborgs Nätverkspartners på trevliga Scandic Oceanhamnen. Stort tack till alla er som kom och lyssnade och samverkade tillsammans med oss.
Forza Högaborg
 
Helgens Ungdomsmatcher
2023-05-14 20:59

HBK J-lag - Lunds BK 0-3
Seriefinal men tyvärr mötte vi ett Lund som var bättre än oss . Idag var vi inte nära, Lund hade kontroll under hela matchen.

HBK P15 - Husie IF 2-0
Seger mot Malmöklubben Husie. Efter en bra första halvlek där vi dominerar totalt, Ledning med 1-0 i paus. I andra halvlek faller vi ur vårt spel men samlat ihop oss och sista 25 är vi dominanta i spelet igen.

HBK P14 - Vejby. 0-2
En ganska okej match där vi har bra Disciplin men lite för mycket ”eget” spel och för lite lagspel. Vi saknar några spelare men alla gör jobbet till 100% men vi behöver arbeta mer somrigt lag.

HBK P12 - Åstorps FF 3-2
Seger 3-2 borta mot Åstorps FF.
En bra defensiv insats gör att vi vinner matchen mot ett bra lag som spelar boll. I Första halvleken är vi försiktiga och de tar ledningen via en frispark. Vi blir efter målet mer bekväma i vårt spel och får in en kvittering. Även här kan vi göra fler mål men Åstorps målvakt gör fina räddningar. I andra halvlek gör vi Två kontringsmål och tar med oss en två måls ledning inför sista halvleken. I tredje halvleken gör Åstorp åter igen mål på en frispark. Det blir Kämpigt i slutet där Åstorp pressar på men vi håller undan och VINNER.

HBK P11 Grön - Billesholm
I dagens match har vi stora grabbar och starka killar och det använder vi på ett bra sätt. Vi gör ett gäng mål framåt och släpper bara in ett mål bakåt.

HBK P11 Svart - Eskilsminne IF
En mycket trevlig match ett trevligt Eskil. Vi börjar matchen lite svajigt och tappar boll i onödan.
Eskil tar tillvara på det och gör 2 snabba mål mot oss.
Efter detta taggar vi till , vi öppnar upp ytor, vi använder varandra och spelar ett fantastiskt spel resten av tiden. Vi gör många mål framåt och täpper till försvaret efter den svaga starten.

HBK P10 - Svalöv
Svalöv spelade på kontring med mycket långa bollar. Spelmässig gör vi ingen bra match men vi visar vilja när vi vänder matchen i slutet!

HBK P9 - Eskilsminne
Vi möte Eskilsminne 2013, ett år äldre, och började tyvärr matchen dåligt. Efter några snabba mål bakåt gjorde vi en kanonmatch. Vilka killar vi har i vår grupp!!

Nyheter från våra lag
Fotbollsskolan 2023, 05/05 12:56 
Pojkar 2010-2011, 16/04 15:04 
Herr, 09/04 20:05 
P 14 , 26/10 09:59