BRA SPELARE VÄXER INTE PÅ TRÄD DE VÄXER I HÖGABORGS BOLLKLUB

HBK- PREMIÄR UNGDOM
2023-04-19 17:00

HBK Junior 1 - Lödde IF, 4-1
Efter en lite trög inledning av matchen växlade HBK upp och kvalitén höjdes. Bra försvarsspel och stabil match från alla spelare.

HBK Junior 2 - Skälderviken , 1-1
En match där Högaborg förde spelet. Tre spelare födda 2008 och en spelare född 2009 deltog i matchen (motståndarna födda 2004-05). HBK tog ledningen i mitten av andra halvlek med tyvärr kvitterade gästerna med ca 10 min kvar av matchen. Ett ganska rättvist resultat utifrån matchbild.

HBK P15 - Kävlinge/Harrie, 4-5
Sur förlust där vi får många tunga beslut emot oss. Vi hamnar snabbt i underläge men avslutar matchen bättre.

HBK P14 - Lödde IF, 2-2
Seriepremiär för P14 hemma mot Lödde. Ledning 2-0 med 20 min kvar men tyvärr så lyckades vi inte hålla upp spelet så bra som vi önskar. En poäng och bra spel tar vi med oss.

HBK P 13- Hittarps IK, 1-2
En tajt match med två bra halvlekar från Högaborg. I den tredje och sista halvleken orkade vi inte riktigt fortsätta vårt spel och Hittarp fick bestämma tempot allt mer. Bra match från killarna och ett steg i rätt riktning.

HBK P12 - Eskilsminne IF, 5-2
Stabil seger mot Eskil. Killarna kämpar hårt för varandra och alla gör jobbet. Positivt och bra!